SERVEIS

Els nostres serveis:                                                   Tornar a pàgina principal

A continuació destaquem els principals serveis que oferim a BEEP Empuriabrava!

S.A.T. SERVEI ASSISTÈNCIA TÈCNICA

A BEEP Empuriabrava! Comptem amb professionals especialitzats per a poder cobrir totes les necessitats per a particulars i empreses.

REPARACIÓ D’ORDINADORS EN TALLER PROPI
Reparació de tot tipus d’ordinadors PC i  (sobretaula, portàtils, tabletes, etc...) amb preus immillorables, com els nostres preus són fixes per feines, no hi ha sorpreses. Consultin els preus aquí. Importants descomptes per a empreses.

REPARACIÓ DE PORTÀTILS "IRREPARABLES"
Servei de reparació de placa mare, gràfica, connector de càrrega (adaptador A/C), etc... amb tarifa plana, el cost és sempre el mateix 149€ IVA inclòs. Si no ho podem arreglar, només cal pagar 10€ per a recuperar el portàtil.

REPARACIONS DE SISTEMES, XARXES I ORDINADORS EN EL DOMICILI DEL CLIENT (IN-SITU)
Reparacions d’ordinadors, sistemes i xarxes in-situ. Degut a que un o varis tècnics s’han de desplaçar al domicili del client cobrem per hores, amb fraccions mínimes de 30 minuts. Importants descomptes per a empreses. El desplaçament als municipis més propers GRATIS. Consultin els preus aquí.

IMPLEMENTACIÓ, CONFIGURACIÓ I SEGURETAT DE XARXES (NETWORKING)
Si necessiten implementar, augmentar, assegurar la seva xarxa d’Internet del seu domicili o de la seva empresa, deixeu-vos assessorar pels nostres experts. Des de configurar un ADSL a casa, com crear una gran xarxa sense fils (WiFi) a la seva empresa, amb la seguretat com a principal prioritat. La força de 400 botigues fa possible que tinguem fil directe amb els enginyers de primeres empreses del sector com Microsoft, Symantec (Norton), Netgear o Linksys-Cisco, entre altres.

ASSESSORAMENT I IMPLEMENTACIÓ DE SOLUCIONS INFORMÀTIQUES PEL SEU NEGOCI
A BEEP Empuriabrava! oferim diferents solucions de gestió pel seu negoci, des de programari de venda (TPV), comptabilitat i control, emmagatzematge online, fins accessos hotspot (gestió de xarxes sense fil per a comunitats, cafeteries, cibercafès, etc...). Treballem i som distribuïdors oficials de les millors marques de programari  de gestió com Carmen WKS, iLean, BDP, SAGE, EUROWIN, InforAgil, SIOGES, AntaMedia, etc...
Tenim programari de compra o lloguer (leasing).

VENDA DE MAQUINARI AL MILLOR PREU

A BEEP Empuriabrava! també trobaràs tot tipus de maquinari informàtic de totes les marques al millor preu; servidors d'empresa, ordinadors portàtils, ordinadors de sobretaula, monitors, tablets, impressores, enrutadors, altaveus... I per suposat també tots els perifèrics tipus teclats, ratolins, càmeres web, etc... tant de marca pròpia com de les més reconegudes.
Entre altres marques a BEEP Empuriabrava! trobaràs APPLE, SONY, ACER, TOSHIBA, LG, LOGITECH, MICROSOFT, NIKON, KODAK, CANON, HEWLETT PACKARD, RICOH, BROTHER, LENOVO, IBM, ASUS, PACKARD BELL, etc... també trobaràs les nostres marques blanques, la de baix cost INNOBO o la de producte innovador NETWAY.SERVEIS AL NÚVOL

CAMPANYES DE PUBLICTAT AMB GOOGLE ADWORDS, FACEBOOK...
BEEP Empuriabrava! compta amb personal certificat oficialment per Google Adwords, deixi’s aconsellar per a publicar la seva campanya, entre els nostres clients comptem amb casos de campanyes molt exitoses, inclòs a nivell mundial.

SERVEIS WEB
Li cal una gran  plana web, o només un petit lloc web que serveixi com a targeta de presentació i contacte? Hi ha empreses o professionals que per les seves característiques necessiten només d’un petit espai per a poder estar localitzables en els cercadors d’Internet. Per contra, altres empreses o professionals necessiten fins i tot poder fer venta on-line. A BEEP Empuriabrava! Li recomanarem la opció mes acurada sempre prioritzant el preu principalment, des d’un senzill bloc gratuït fins una botiga on-line, demani’ns informació. Consultin els preus aquí.

POSICIONAMENT WEB
Tant o més important que tenir un lloc web, és que aquest lloc tingui una rellevància adequada dins els resultats dels principals cercadors. Confiï’ns a nosaltres el posicionament de la seva empresa, resultats assegurats.

APLICACIONS PER A MÒBILS (ANDROID I IOS)
Els accessos a Internet des de dispositius mòbils com telèfons intel·ligents o tabletes augmenta dia rere dia. A BEEP Empuriabrava! disposem de la preparació necessària per a fer tot tipus d’aplicacions (les populars “apps”) per a Android (Google) i IOS (Apple), aviat també per a la botiga de Windows Store (Microsoft). 

ENMAGATZEMATGE ONLINE
Els avantatges de l’emmagatzematge online per a empreses i particulars són molt evidents, però, indubtablement la més important de totes, és la integritat de les dades sensibles. Demani’ns informació sobre les diferents opcions que us podem oferir.