NOVA ACTUALITZACIÓ DE MESSENGER.


Microsoft ha llençat recentment una nova actualització del programa estrella en missatgeria instantània Windows Live Messenger. Segons diu Microsoft a la seva plana, han corregit un important problema de seguretat.

Podeu baixar la nova versió des d'aquí.

Per què cal que t’actualitzis

L’equip del Windows Live Messenger ha identificat un problema de seguretat important al Messenger. Tots els usuaris del Messenger necessiten actualitzar-se a la nova versió. Aquesta actualització t’ajudarà a tu i als teus amics a estar segurs mentre feu xats en línia.

Avantatges del Messenger més recent

El Messenger és fins i tot més social que abans: amb una nova aparença i efecte així com característiques actualitzades que fan que sigui molt ràpid mantenir-se en contacte... des del teu escriptori, en línia o amb el teu telèfon mòbil.

  • Personalització:

    Publica una foto o vídeo del perfil, i comparteix el teu estat, un enllaç preferit o la cançó que no et pots treure del cap.

  • Preferits:

    És com un “marcatge ràpid” per als teus contactes: els contactes més importants queden ancorats a la part de dalt de la finestra del Messenger perquè puguis enviar missatges instantanis ràpidament.

  • Subministrament Novetats:

    Mira els missatges d’estat dels teus amics, les noves fotos que hagin publicat i els comentaris dels blocs... sense haver d’iniciar la sessió moltes vegades.

  • Grups:

    Fes xats simultanis amb un grup de fins a 20 persones: cada grup obté la seva pròpia pàgina d’inici i calendari de grup perquè tothom estigui sincronitzat.

  • Ús compartit de fotos:

    Mira i comenta fotos amb un amic en temps real amb senzilles funcions d’arrossegar i deixar anar.