Detingut gràcies a Facebook.


Segons informen nombrosos mitjans dels Estats Units, Jonathan G. Parker, ha estat detingut i acusat de robatori gràcies a la xarxa Facebook. Sembla ser que en Jonathan va entrar a robar a casa d'una dona resident a Fort Loundon, entre el botí hi havia dos anells valorats en 3.500$.
La policía el va poder identificar perqué en Jonathan es va deixar la sessió de Facebook oberta a l'ordinador de la casa!!!
Coses que passen...

La revista satírica The New Yorker, aprofita la noticia per oferir-nos la llista complerta de les proves de l'acusació:

1. Sessió oberta del Facebook d'en Parker a l'ordinador de la víctima.

2. Llista de tasques pendents enganxada a la porta de la nevera de la víctima, recordant-se a sí mateix que havia de robar-l'hi.

3. Nombrosos auto-retrats d'en Parker varen ser trobats al lavabo de la víctima, la policia creu que fa servir el reflex del mirall per fer-los.

4. La policia va trobar al calaix on hi havia els anells, el carnet de conduir, el passaport i el certificat de naixement d'en Parker.

5. També van trobar dues còpies del llibre autobiogràfic." Jon Parker, lladre internacional de diamants".

6. El detectiu Hudson, cercant a les escombraries de la víctima va trobar més de trenta fulls de paper arrugat en els que en Parker va fer de manera obsessiva la seva signatura.

7. En Parker va canviar el missatge del contestador automàtic de la víctima, deia: "Hola, has trucat a Jonathan Parker, però, només de moment. A partir de les 3:30h. no hi seré perquè ja hauré robat els anells de diamants. Gràcies i bon cap de setmana."

8. En Parker va pujar al Facebook fotos seves amb els diamants.