LIPDUB. Un nou fenòmen que arrasa a les aules.


Els joves d'ara tenen un fàcil accés a les tecnologies multimèdia, això els ha dotat d'una creativitat sense comparació a la història. Qualsevol pot expressar amb música, fotografia, vídeo, etc... les seves inquietuds artístiques que abans només estaven a l'abast d'una minoria. Un nou fenomen arrasa i com sempre hi ha de tot, però un cop triat, ens trobem amb una moda que necessita moltes hores de feina i sobretot de molt talent i creativitat.
Tot ho va començar el creador de Vimeo, en Jakob Lodwick, amb un vídeo en el que feia una mena de playback i s'auto-gravava, ara la xarxa està inundada d'aquestes produccions. El LipDub està de moda.


Dels vídeos que hem vist, el que més ens ha agradat és aquest dels estudiants de comunicació de la Universitat del Quebec. 
Han penjat fins i tot el Making Of, on s'aprecia la complexitat d'aquests tipus de produccions fetes sense diners, però, amb molta il·lusió...


Des de BEEP Empuriabrava encoratgem a les escoles o colectius de l'Empordà a fer el seu propi LibDub, podreu comptar amb el nostre suport i rebreu la nostra desinteressada col·laboració.