Quatre anys!!! I sembla que va ser ahir...

El 2 d'abril del 2007 obríem les portes de la primera botiga al municipi especialitzada únicament en informàtica i pensada també per l'usuari, amb disponibilitat de producte i preus sense competència. Fins llavors, reparar o adquirir un portàtil, un ordinador o peces per a muntar-ne, significava anar com a mínim a Figueres.
La nostra aparició al comerç del poble, ha suposat que després hagin obert altres empreses o que les que ja hi eren s'hagin reciclat, inclòs a vegades també ens han copiat eslògans, tarifes, ofertes, etc... Tot això ens enorgulleix i ens anima a seguir endavant, encara amb més força!
Estem contents de com han anat aquests quatre anys, cada dia amb més clients que es converteixen en amics. Son temps difícils no cal dir-ho, però, els hem d'encarar amb tot l'optimisme que siguem capaços, només així ens en sortirem tots plegats.
Tot això només ha estat possible gràcies a VOSALTRES, és clar, i per això us volem donar les gràcies i us demanem que, com a mínim, ens doneu quatre anys més com els que hem passat.

MOLTES GRÀCIES.

L'equip de BEEP Empuriabrava.