Panorama: Aclaparats per les xarxes socials

Panorama: Aclaparats per les xarxes socials

redes_socialesEn un to amè, la blocaire Karelia Vázquez fa un repàs al món de les xarxes socials a El País. Pren com a base un article de la revista The Social Chic, titulat : Why Twitter is cooler than Facebook? (Per què Twitter és més cool que Facebook?) , I un article del diari The Guardian en què el seu autor es preguntava què havia de deixar primer, Twitter o Facebook . “Tothom dóna per fet que en algun moment canviarem de camisa. Estem esgotats, socialment parlant , i no ens dóna la vida per actualitzar tanta xarxa social” , podem llegir en aquest article.
No podem estar més d’acord amb l’esmentat anàlisi sobre les xarxes socials i el molt temps que, de vegades, ens fan perdre. Un millor ús de les xarxes ens permetria dedicar més temps a (per exemple) treure profit a la tecnologia RSS. Precisament , això és el que ens proposen des Genbeta, amb un ànim del tot divulgatiu: Què és el RSS i com treure-li partit, es titula l’article que us recomanem. Ningú dubta que la tecnologia RSS permet accedir als continguts del nostre interès disponibles a internet d’una forma molt eficient .
Aquesta setmana, al Bloc de BEEP ens hem fet ressò de la prevista celebració del saló d’electrònica de consum IFA, que tindrà lloc la setmana vinent a Berlín. Alguns dels productes estrella ja s’han presentat en societat aquesta mateixa setmana. És el cas del rellotge intel·ligent Galaxy Gear, de Samsung. Així mateix , hi haurà importants novetats en smartphones i en tauletes de grans dimensions .
Acabem posant l’accent en una notícia que ha alegrat les orelles dels amants del cinema a casa. Com podíem llegir en Xataka, ja està preparat l’estàndard HDMI 2.0, que “arriba amb moltes millores importants, sobretot pel que fa a les noves resolucions suportades, que arriben fins als continguts 4K a 40 i 60 fotogrames per segon. L’estàndard 1.4 oferia aquest suport, però limitat a 24 fotogrames per segon”. El nou estàndard facilita, per tant, l’evolució cap a una qualitat d’imatge que, no molts anys enrere, hauríem definit com de ciència ficció. El mercat s’està acostumant als 1.080 píxels d’alçada de les pantalles, i els fabricants ja estan preparant el camí als 4k , els 4.000 píxels (en aquest cas , píxels no verticals, sinó horitzontals).