ACTUALITZACIÓ GRATUITA DE VISTA A WINDOWS 7.


Si has adquirit recentment un PC de sobretaula o portàtil amb Windows Vista instal·lat, els fabricants t'oferixen la possibilitat de passar-te al nou i flamant Windows 7 sense cost. El principal requisit és que la compra es realitzés després del 26 de Juny, i que es faci abans del 31 de Gener de 2010.
Tan sols has de passar-te per la web que el fabricant corresponent ha habilitat, comprovar que compleixes els requisits i sol·licitar-lo. El fabricant t'enviarà un DVD amb l'actualització a Windows 7. Alguns ho ofereixen de forma totalment gratuïta, mentre que uns altres cobren unes mínimes despeses de gestió i/o enviament. Aquesta és una llista bastant àmplia d'enllaços a les webs dels fabricants més importants, així que si ets dels beneficiats d'aquest programa, el més segur és que el teu estigui aquí:



Com regla general, l'actualització es fa a la versió de Windows 7 equivalent a la qual tinguis de Vista. Així, si tenies Vista Home Premium passaràs a 7 Home Premium. La versió bàsica de Windows Vista no es pot actualitzar gratuitament a Windows 7.