NOVETATS EN WINDOWS 7. Millor administració dels dispositius.

Un dels factors excepcionals dels equips és que ens permeten usar una àmplia gamma de dispositius. Antigament, s'havien d'usar diverses pantalles per a administrar diferents tipus de dispositius. No obstant això, amb Windows 7 usaràs una sola pantalla de Dispositius i impressores per a connectar, administrar i usar qualsevol impressora, telèfon i altres dispositius disponibles.

La nova tecnologia de Windows 7 denominada Device Stage millora encara més l'administració de dispositius. Device Stage t'ajuda a interactuar amb qualsevol dispositiu compatible connectat a l'equip. Des de Device Stage pots veure l'estat del dispositiu i executar tasques freqüents des d'una sola finestra. Fins i tot, hi ha imatges dels dispositius que faciliten la visualització del seu contingut. Els fabricants de dispositius poden personalitzar Device Stage, per exemple, si el fabricant de la teva càmera t'oferix una versió personalitzada de Device Stage, al connectar la càmera al teu PC, podries veure la quantitat de fotografies que conté la càmera i vincles a informació útil de les fotografies.


La informació sobre Windows 7 és preliminar i pot canviar. És possible que algunes característiques de producte de Windows 7, com la capacitat de veure i gravar programes de TV o l'exploració a través de "tecnologia tàctil" requereixin maquinari avançat o addicional. Si es realitzen canvis en el programari abans del seu llançament al mercat, modificarem aquesta informació segons correspongui. Aquesta informació no proporciona cap garantia expressa o implícita.