NOVETATS EN WINDOWS 7. Internet Explorer 8.


Internet Explorer 8 ja es troba disponible i t'ajuda a fer el que desitgis en línia de forma més ràpida. Gràcies a les innovacions en la barra d'adreces, recerca, fitxes i en la barra de favorits, Internet Explorer 8 t'oferix més informació amb menys esforç.

Recerca instantània.
Per a començar, mentre escrius una sol·licitud de recerca començaràs a veure immediatament els suggeriments corresponents del proveïdor de recerques seleccionat juntament amb imatges, quan es trobin disponibles. El nou: la recerca a més emprarà l'historial de recerca per a reduir la quantitat de suggeriments. Si veus el que està buscant, pot anar a la llista sense la necessitat que finalitzi la sol·licitud.


Acceleradors.
Existeixen serveis en línia que pots usar tot el temps. Per exemple, assignar una ubicació. Amb els acceleradors, pots ressaltar part de la informació d'alguna pàgina, fer clic en la icona blava dels acceleradors i triar entre diversos serveis. Per tant, si selecciones una adreça i fas clic amb el botó secundari del mouse, l'accelerador Live Maps mostrarà la vista prèvia d'un mapa en la mateixa pàgina. A més d'acceleradors per a assignació, podràs trobar acceleradors per a correu electrònic, blogs, recerca, traducció i ús compartit d'informació. Serveis populars, com eBay i Facebook oferixen acceleradors especials que es poden usar en els llocs.


Web Slices.
Web Slice és una extensió que es fa servir quan necessites rastrejar informació en un lloc web, però, no desitges entrar constantment en el lloc. Pots usar una Web Slice per a obtenir, per exemple, articles de subhastes, resultats esportius, columnes d'entreteniment i informes del temps. Quan canviï el contingut, ho veuràs immediatament a Web Slice, a la barra de preferits.


Una altre novetat de l'Internet Explorer 8, el podem baixar en Català de Catalunya ;)...



La informació sobre Windows 7 és preliminar i pot canviar. És possible que algunes característiques de producte de Windows 7, com la capacitat de veure i gravar programes de TV o l'exploració a través de "tecnologia tàctil" requereixin maquinari avançat o addicional. És possible que les característiques i funcionalitats de la versió preliminar no apareguin en la versió final de Windows 7. Si es realitzen canvis en el programari abans del seu llançament al mercat, modificarem aquesta informació segons correspongui. Aquesta informació no proporciona cap garantia expressa o implícita.