BEEP Empuriabrava col·labora també amb Computer Hoy.

L'actualització de coneixements i capacitació de les persones que integrem l'equip de BEEP Empuriabrava sempre ha sigut, per a nosaltres, una prioritat. Els cursets, els aprenentatges sobre nous productes, informació on-line de diverses fonts o diverses revistes tècniques son formes que tenim d'estar al dia i no caure a l'obsolescència, per així poder oferir una qualitat màxima de servei pels nostres clients. Va ser així com un membre del nostre servei tècnic es va adonar de l'error comés a la revista Computer Hoy, a la revista d'aquest mes surt publicat el correu amb les instruccions correctes enviades pel Servei Tècnic de BEEP Empuriabrava  (un xic retocat) per a instal·lar l'Internet Explorer 8 en espanyol a un ordinador amb Windows XP Media Center. El correu original deia així:
"He detectado que en la sección “Cartas de los lectores” del número 286 cometéis un lamentable error en la respuesta al lector Ricardo Lago.
El problema de Ricardo es la instalación en castellano del IE8, le respondéis erróneamente que baje la actualización en castellano directamente desde el sitio de Microsoft. Esto le seguirá provocando error (de hecho no podrá instarla) ya que al tener XP Media Center, sólo admite el inglés.
La versión Media Center de XP sólo se hizo en ingles, después se aplican parches de idioma (MUI) sobre el inglés, lo mismo pasa con el software de Microsoft integrado en el S.O. (Ese es el motivo de que no se pueda instalar en catalán, gallego o vasco, ya que estas lenguas sólo se pueden instalar sobre castellano o francés).
La solución pasa por descargar e instalar la actualización automática de Internet Explorer 8 y después seguir descargando actualizaciones, para que así baje el parche del idioma, si no fuera así, se puede descargar desde http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ff0f765d-79bc-4d6a-8d44-620b0447839d&displaylang=en para las versiones x86.
Espero que trasladéis la respuesta correcta a Ricardo Lago, en el caso que aún no haya encontrado la solución."
Des de BEEP Empuriabrava esperem que aquesta solució us pugui servir també als usuaris de Windows XP Media Center.