FELICITATS GOOGLE. 12è aniversari de l'empresa més important d'Internet.


Avui Google fa el seu 12è aniversari, 12 anys de crear les normes del negoci d’Internet, 12 anys d’èxits i algun fracàs, 12 anys de “beta*”.

A BEEP Empuriabrava som fans de Google, ens apassiona la idea dels recursos gratuïts, que realimenten la comunitat i fan més fàcils i assequibles per a tothom la xarxa. Som conscients de que Google s’està convertint (bé, de fet ja ho és) en un gran germà al que no se l’hi escapa res, el poder de Google és incalculable, si Google aturés tots els seus (secrets) servidors, la xarxa mundial d’Internet cauria com una baralla de cartes o el fet de que avui l’empresa que no està a Google, no està a la xarxa. És el que hi ha, amb molts de contres i amb un gran pro, el canvi d’estil empresarial, el canvi de donar la importància a l’usuari i aconseguir els recursos de la publicitat, quelcom que per a empreses com Yahoo o MSN a suposat quedar-se enrere amb només una molt petita part del pastís d’Internet.

FELICITATS GOOGLE
Beta*: Molts dels productes de Google estan en fase beta, això és per a poder treure amb la màxima rapidesa productes que encara no estan suficientment provats, a Google però, la fase beta soluciona els problemes amb extremada rapidesa, quelcom que a altres empreses com per exemple Microsoft és impensable.