5è ANIVERSARI; 30 DIES, 30 REGALS Adaptador bluetooth 2.0 + EDR D-Link

El 28 d'abril, aquest serà un altre dels regals que sortejarem entre els nostres clients que participen al sorteig del 5è aniversari.

Adaptador bluetooth 2.0 + EDR D-Link valorats en 15€
 

Sempre en moviment? Cap problema. L'adaptador Bluetooth DBT-120 Wireless sincronitza el seu equip amb altres dispositius Bluetooth, pel que estaràs sempre connectat.

Connectivitat BluetoothExperimenta el món de la tecnologia Bluetooth amb el D-Link Wireless Bluetooth 2.0 USB Adapter (DBT-120). Sincronitza la teva PDA i descarrega imatges des de la teva càmera Bluetooth o la transferèix des del teu PC al teu telèfon mòbil a distància. Connecteu els auriculars, ratolins, teclats i altres dispositius Bluetooth a l'ordinador amb la comoditat de la tecnologia Bluetooth sense fils tecnologia 1.Compacte i portàtilEl Wireless Bluetooth USB Adapter 2.0 va ser dissenyat i desenvolupat amb els usuaris de telefonia mòbil en ment, pel que és una solució perfecta per al seu ús amb ordinadors portàtils. Ultra-compacte i portàtil, utilitza el dispositiu en els viatges, a la feina, escola, o en qualsevol lloc al voltant de la casa amb una connexió instantània, sense lligams.Configuració simpleEl DBT-120 és compatible amb Windows ® XP/2000/Vista/7 i Mac OS® X2 i treballa amb ordinadors d'escriptori o portàtils amb un port USB 2.0/1.1. Per mantenir les seves dades segures i protegides, el DBT-120 utilitza xifrat de 128 bits i freqüència-Hopping Spread Spectrum (FHSS).El DBT-120 té funcions Plug and Play i Universal Plug and Play (UPnP) per a una fàcil instal·lació i la detecció de dispositius compatibles. El programari inclòs permet identificar i gestionar els dispositius Bluetooth a la xarxa.Connexió contínuaTant els usuaris d'ordinadors portàtils i de sobretaula experimentarà connectivitat sense fissures amb el D-Link Wireless Bluetooth 2.0 USB Adapter (DBT-120). El DBT-120 ofereix sense cap problema les connexions entre l'ordinador i els dispositius Bluetooth, que ofereixen la solució perfecta per als usuaris domèstics i de negocis.

QUÈ FA AQUEST PRODUCTEEl Wireless Bluetooth 2.0 USB Adapter li permet compartir arxius amb altres dispositius Bluetooth i sincronitzar l'ordinador i el dispositiu amb el clic d'un botó. Actualitzar el calendari i la llista de contactes, transferir cançons a l'instant i fotos, i utilitzar un teclat Bluetooth i el ratolí amb l'adaptador sense fils Bluetooth convenient USB 2.0.