NOVETATS DEL WINDOWS 7. Millores a l'escriptori.

Ara pots veure les finestres.

Windows 7 simplifica el treball amb finestres en l'escriptori. Tindràs formes més intuïtives d'obrir-les, tancar-les, canviar la grandària i ordenar-les.
Amb Windows 7, és més fàcil fer el que fas tot el temps. Per exemple, ara és més senzill que mai comparar dues finestres obertes amb l'ajustament. No és necessari canviar la grandària de les finestres obertes de forma manual per a comparar-les, simplement arrossega una finestra i col·loca-la a un costat de la finestra per a completar la meitat de la pantalla. Ajusta les finestres a banda i banda i serà més fàcil que mai comparar aquestes finestres.
Per a veure tots els accessoris de l'escriptori, simplement mou el mouse cap a la part inferior dreta de l'escriptori. D'aquesta forma, totes les finestres obertes quedaran transparents i l'escriptori i els accessoris seran visibles a l'instant. Desitges llevar totes les finestres excepte una? Arrossega la part superior de la finestra, agita-la, i les altres finestres obertes es minimitzaran en la barra de tasques. Agita la finestra novament i les altres tornaran.

Ara no pots veure-les.