NOVETATS DEL WINDOWS 7. Cerca del Windows.


Busques quelcom a l'equip? Quin és el teu primer impuls? Si uses molt la Web, és probable que comencis per buscar un quadre de cerca.
Ara pots realitzar cerques en el teu equip de la mateixa manera. Cerca de Windows s'inclou amb Windows Vista i et permet buscar pràcticament tot en l'equip de forma ràpida i senzilla. A més, els resultats de recerca de Windows 7 són més rellevants i fàcils d'entendre. Busques un arxiu, un missatge de correu electrònic o una aplicació? Encara que puguis buscar en carpetes i menús amb facilitat, hi ha una forma més ràpida. Simplement fes clic en el botó Inici i, en la part inferior del menú Inici, trobaràs un quadre de recerca.Escriu una paraula o algunes lletres del nom o arxiu desitjat i apareixerà una llista de resultats organitzada.
Windows 7 fa servir biblioteques que mostren tot el contingut d'un tipus en particular en un sol punt. Suposem que tens fotos en diferents ubicacions del teu PC. Moltes es trobaran en la carpeta Fotos. Però és probable que també tinguis algunes en carpetes de documents. La biblioteca de fotos facilita la tasca de buscar i usar les teves fotografies, independentment de la seva ubicació en l'equip. Al recopilar els elements en una sola vista, les biblioteques faciliten la recerca. I amb Recerca de Windows són també més potents. Pots buscar en les biblioteques mitjançant filtres per a personalitzar la teva recerca. Per exemple, quan busques música pots fer-ho per àlbum. O bé, pots buscar fotografies per la data en la qual van ser preses. Pots anar a la biblioteca de documents, fer clic en autors i veure tots els documents de l'equip organitzats per nom d'autor.